پنج فیلم سینمایی که هر فروشنده‌ای باید ببیند!

در محیطی که مدیران فروش پیوسته باید در تلاش باشند تا قراردادهای فروش بیشتری را به نتیجه برسانند و مراجعین بیشتری را به خرید محصولات و خدمات خودشان ترغیب کنند، نیاز مبرمی به انگیزش و تقویت مستمر آن احساس می‌شود تا این مدیر خستگی‌ناپذیر بدون توقف قادر به ادامه مسیر خود باشد.

به هر حال این فرآیند به صورت 24 ساعت روز و 7 روز هفته قابل انجام تکرار نیست، چرا که حتی ماشین‌ها هم ساعاتی از روز را خاموش شده و به تقویت و کسب انرژی می‌پردازند. اما بهترین راه برای افرادی که در حوزه فروش فعالیت می‌کنند، تماشای یک فیلم زیبا و انگیزشی در کنار اعضای خانواده خودشان است و چه بهتر که موضوع این فیلم در ارتباط با حوزه فروش و موضوعات مرتبط با آن باشد، چرا که به هر حال نقطه درد این عزیزان (عزیزان هر سازمان) است.

اما حالا باید دید که چه فیلمی برای این هدف و البته در کنار خانواده مناسب است؟ شاید با جستجویی ساده در بسیاری از سایت‌های اینترنتی با موضوع فروش و بازاریابی موفق به پیدا کردن لیست بلندی از این فیلم‌ها شوید، اما از آن جایی که برخی از این فیلم‌ها به لحاظ محتوایی از نظر سیستم رتبه‌بندی انجمن فیلم امریکا (MPAA) مورد تائید همه سنین نیست، در این مطلب قصد داریم تعدادی از این فیلم‌ها را به شما معرفی کنیم که به لحاظ محتوایی تائید سنی سیستم رتبه بندی انجمن فیلم امریکا (MPAA) را به دست آورده است و به راحتی می‌توانید همراه با اعضای خانواده خود آن ها را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: مدیریت ارتباط با مشتری

BabyBoom

1- Baby Boom

کارگردان: چارلز شایر

بازیگران: دایان کیتِن، هارولد رامیس

سال تولید: 1987

در این فیلم دایان کیتن که در نقش خانم ویات ظاهر شده است نقش شخصیتی را بر عهده دارد که آن قدر بر روی کار خودش متمرکز شده که وقت سرخاراندن هم ندارد. زمانی که بر اثر حوادثی مسئولیت نگهداری و بزرگ کردن یک کودک نوزاد بازمانده از اقوام مرحوم خودش به وی می‌رسد، به راحتی متوجه می‌شود که نگهداری و بزرگ کردن یک کودک سختی و مسائلی بسیار فراتر از مذاکره کردن در یک قرارداد یک میلیون دلاری برای وی دارد. در پی از دست دادن شغل خودش و خریدن یک مزرعه ورشکسته و متزلزل، با شروع به تولید و فروش غذای کودک ارگانیک متوجه ندای درونی خودش می‌شود و … در این فیلم داستان گرم و مهربانی از ابتکار و خلاقیت‌های کارآفرینی را می‌بینید که اثبات می‌کند چه در زندگی و چه در کار حرفه‌ای، یک شکست می‌تواند در واقع فرصتی در یک لباس مبدل برای شما باشد.

TommyBoy

2- Tommy Boy تامی کوچولو

کارگردان: پیتر سگال

بازیگران: کریس فارلی، دیوید اسپید

سال تولید: 1995

طنز فیزیکی کریس فارلی و طنز تلخ و طعنه دار دیوید اسپید در کنار هم کمک کرده است تا این کمدی پست‌تر از استاندارد دوره خودش در رابطه با یک آدم ابله و البته دوست داشتنی در تلاش و جستجو برای نجات دادن کارخانه خانوادگی خودش تبدیل به یک موفقیت باورنکردنی بر روی گیشه سینماها شود. این فیلم در واقع در بین جوک‌ها و کنایه‌های مختلف نهفته در جملات خود در واقع تصویرگر تولد یک فروشنده بسیار موفق است. در این فیلم کریس فارلی که مهارت قابل قبولی در توسعه و ایجاد تجارت و ارتباطات تجاری کافی برای سر و پا نگه داشتن کسب و کار خود دارد، رفته رفته می‌آموزد که ارتباط برقرار کردن با مشتریان بیش از وابستگی به شعارهای گوش نواز و اصول و فنون مذاکره، در ارتباط مستقیم با گوش فرا‌دادن به نیازهای مشتریان و پاسخ گفتن به آنها با حُسن توجه بسیار زیاد است.

The Pursuit of Happyness

3- The Pursuit of Happyness در جستجوی خوشبختی

کارگردان: گابریل موچینو

بازیگران: ویل اسمیت، تندی نیوتون

سال تولید: 2006

در این فیلم انگیزشی که از شغل فروشندگی به عنوان یک شغل مثبت و تغییر دهنده زندگی یاد شده است، ویل اسمیت را داریم که برای بازی کردن در نقش کریس گاردنر نامزد جایزه اسکار شده است. کریس گاردنر که یک فروشنده خُرد و پاره‌وقت اسکنرهای پزشکی است، پس از مدتی کار خودش را از دست می‌دهد و از آن جایی که توان پرداخت هزینه کرایه خانه خود را ندارد، صاحبخانه وی را از خانه‌اش بیرون می اندازد و از طرف دیگر همسرش هم او را با فرزند 5 ساله‌اش کریستوفر ترک می‌کند. کریس گاردنر که باید اکنون علاوه بر هزینه‌های کریستوفر، ماندن وی در کنار خودش را هم تضمین کند، در پی داشتن زندگی بهتر سعی می‌کند در یک شرکت استخدام شود و مصائب و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند. داستان فیلم در نهایت به آنجا ختم می‌شود که کریس گاردنر تبدیل به یک میلیونری شده که فقط سی درصد سهامش را دو میلیون دلار خریداری می‌کنند.

Salesman

4- Salesman فروشنده

کارگردان: آلبرت میزلز و دیوید میزلز

بازیگران: بازیگران مطرح و شناخته شده در آن نقش نداشته‌اند.

سال تولید: 1969

این فیلم مستند داستان 4 فروشنده را مطرح می‌کند که ایالات نیوانگلند و فلوریدای جنوبی را پیاده طی می‌کنند و سعی در فروش نسخه‌هایی از کتاب انجیل در درب منازل ساکنین کم درآمد آن مناطق دارند و همچنین یک رویداد و گردهمایی با موضوع فروش همین کتب مقدس را هم در شیکاگو برپا می‌کنند. فیلم بطور خاص بر فعالیت‌های یکی از فروشنده‌ها به نام پُل برِنِن، مردی میانسال و کاتولیک با ریشه ایرلندی و اهل بوستون، تمرکز دارد که همواره در سعی و تلاش برای  حفظ میزان فروش خود است. این فیلم به خاطر ارزش‌های هنری و تاریخی‌اش وارد فهرست آثار تحت حمایت کتابخانه کنگره آمریکا شد.

5- Money Ball مانیبال

کارگردان: بِنِت میلر

moneyball

بازیگران: برَد پیت، جونا هیل

سال تولید: 2011

داستان این فیلم بر پایه کتابی با همین نام نوشته مایکل لوییز نوشته شده است. مانیبال یک روایت واقعی از بیلی بین (با بازی برد پیت) مدیر ناموفق یک تیم بیسبال است. بیلی بین مدیر تیم بیسبال اوکلند اتلتیک است و تیمش  نتایج بسیار ضعیفی را کسب کرده است و دو تن از بهترین بازیکنان خود را به خاطر همین مشکلات از دست می‌دهد. به خاطر همین موضوع تیم اوکلند اتلتیک در آستانه فروپاشی قرار گرفته است، اما بیلی بین که در سن جوانی با یک اشتباه ورزش بیسبال رو انتخاب کرده است راه بازگشتی را نمی‌بیند و تصمیم می‌گیرد نهایت سعی و تلاش خود را به کار گیرد تا بتواند تیمش را از بحران نجات دهد! بنابراین تصمیم می‌گیرد با کمک فردی به نام پیتر براند دست به اقدام عجیبی بزند و براساس یک سری معادله‌های ریاضی برخی از بازیکنانی را به خدمت می‌گیرد که بطور کلی بازیکنان خوبی در این عرصه به حساب نمی‌آیند، اما پتانسیل بالایی برای رشد دارند، تا این که به خاطر همین تصمیم رفته رفته تیم نتایج بهتری می‌گیرد و موفقیتی تاریخی را رقم می‌زند.

این فیلم به سرپرستی جلال مقامی برای شبکه ۳ تلویزیون ایران دوبله شده است. در دوبله این فیلم ۱۳۳ دقیقه‌ای سعید مظفری به جای برد پیت بازیگر نقش بیلی بین، ناصر احمدی به جای فیلیپ سیمور هافمن و رضا آفتابی نیز به جای جونا هیل در نقش پیتر گویندگی کرده‌اند.

5 دیدگاه دربارهٔ «پنج فیلم سینمایی که هر فروشنده‌ای باید ببیند!;

  1. سلام وعرض ادب مطالبتون بسیار آموزنده است خانم رنگی متشکرم آرزوی توفیق روز افزون برای شما با سپاس

    پاسخ
  2. سلام با تشكر از مطلب خوبتون
    پيشنهاد ميكنم فيلم گرگ وال استريت با بازي ديكاپريو هم ازدست نديد، بينظيره

    پاسخ
  3. با سلام و ضمن تشکر بابت زحمات
    میخواستم بدونم این فیلم ها رو از کجا میشه تهیه کرد. شما دارین در اختیار بزارین؟
    با تشکر

    پاسخ
  4. پیشنهاد میکنم فیلم جوی ( Joy ) رو هم در ادامه لیستتون قرار بدید
    واقعا نگرش میده و پر از نکات خوبه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید